Home » Tableau

Tableau

Wij presenteren onze bevindingen via Tableau. In deze digitale omgeving kunt u uw eigen persoonlijke maatwerk dashboard bekijken. U kunt hierin zelf aangeven over welke gegevens u wilt beschikken. U kunt dit dashboard ook gebruiken om een rapportage op maat te maken voor bijvoorbeeld uw organisatie of samenwerkingspartners.

In deze grafiek wordt gefocust op de gemeente Dinkelland

Interactief

De uitkomsten van het onderzoek worden met Tableau ook interactief, waardoor u als opdrachtgever zelf met de effecten van de verschillende scenario’s kunt ‘spelen’, ook kunt u gegevens vergelijken en inzichten verwerven.

In tableau kan je de uitkomsten van een bepaalde periode bekijken. Die selecteer je in deze grafiek
In de afbeelding wordt van de geselecteerde plaatsen de ontwikkeling getoond van de theoretische verkooptijd van huizen

Zo kunt u de cijfers van een bepaalde tijdsperiode of specifieke locatie laten tonen. Ook is het mogelijk om de focus op een bepaalde noemer te leggen of deze juist uit te sluiten van het overzicht.

Dit is een kaart van Nederland met de gemeentezoeker. Je selecteert een plaats en dan wordt alleen die plaats getoond, de rest vervaagd.
Hier worden twee tabellen vergeleken van Hengelo en Enschede

Zo werkt het

Om het dashboard van het onderzoek in Tableau te kunnen bekijken moet u een programma downloaden. Hiermee kunt u het bestand openen dat u van ons ontvangt.

Enkele screenshots van Tableau, hier ingezoomd op de stad Hengelo